Menalit

Menalit

Trieda: Kremičitan / T= 7 / H= 2,6-3 / Zloženie: SiO2

Čakra: prvá, druhá, ruky, nohy Farba: biela, sivá, rôzne odtiene hnedej, čiernej, sivej, bežovej

Mystický minerál, kameň šamanov používaný na zvýšenie energie, posilnenie duchovných schopností. Vytvára rôzne hľuzovité zaoblené tvary, vnútro je tvorené pazúrikom a povrch býva často pokrytý vápencovou vrstvou. Každý kus je jedinečný vzhľadom, farbou aj energiou. Posilňuje tvorivosť, vnímavosť, zmysly, vnútornú silu, sebadôveru, chuť do života, vnútornú rovnováhu, zodpovednosť, sebaprijatie, prijatie tohto života. Pomáha nám zvládnuť negatívne a stresujúce zážitky, osudové rany, uvoľniť psychické a emočné bloky strach a obavu z minulosti ako aj budúcnosti, strach zo smrti, zlyhania. Podporuje komunikáciu a porozumenie, prehlbuje medziľudské vzťahy, otvorenosť, prináša toleranciu a rovnováhu do rodinného života, posilňuje priateľské vzťahy. Pomáha v zmene stavu vedomia, sprístupňuje minulé životy, prehlbuje meditácie, spojenie s matkou zemou, duchovnú komunikáciu, schopnosti a energie, vyrovnanosť ducha a tela. Prináša vnútorný pokoj a rozvahu, pomáha v riešení karmického zaťaženia, očisťuje od negatívnych energií, poskytuje stabilitu v duchovnom rozvoji. Posilňuje dýchanie, pľúca, krvný obeh, obličky, pečeň, pohlavné orgány, správnu funkciu čriev. Pomáha pri bolestiach chrbta, uvoľňuje škodlivé látky z tela, detoxikuje. Lieči zápaly, kožné problémy, poruchy trávenia a vylučovania. Stabilizuje emócie, hormonálne výkyvy, okysličuje a prekrvuje organizmus. Ženám posilňuje hormonálnu vyváženosť a stabilitu pri dospievaní, menopauze, mesačných cykloch. Uvoľňuje sexuálne bloky a posilňuje plodnosť u žien aj mužov. Voda regeneruje pleť tlmí pocit hladu, rieši problémy trávenia, asimiláciu minerálnych látok a živín.

Voda z minerálu: pripraviť nepriamou metódou, na vnútorné a vonkajšie použitie

Informácie: www.lotosmineraly.sk / www.lotoscentrum.sk, kniha Liečenie minerálmi

Očista: tečúca voda, modlitba, Nabíjanie: nepriame slnečné svetlo, modlitba

Náleziská: Maroko, Alžírsko, Egypt, Afrika, Kanada, Španielsko, USA, Austrália, Francúzsko

 

Július a Vladimíra Lotoscentrum a Lotosmineraly

Menalit

Komentáre

O nás

Sme ľudia zaoberajúci sa duchovnou činnosťou, prácou s energiami, spoznávaniu zemských ako aj vesmírnych zákonitostí.

V roku 2007 sme založili Lotoscentrum, v ktorom sa venujeme poradenstvu, kontaktom s anjelskými bytosťami, bytosťami astrálneho sveta, očisťovaniu, spriechodňovaniu energií, liečeniu, diagnostike.

Svoj život sme zasvätili predovšetkým učeniu, odovzdávaniu duchovného poznania od základov až po vysoké duchovné poznanie.

Najnovšie články

Sledujte nás

Kontaktujte nás

Radi zodpovieme vaše prípadné otázky.