Lotosterapia SU – únava

Lotosterapia SU – únava

Zmes vybraných minerálov, ktoré sú aktivované liečivou energiou. Liečivá energia účinok minerálov zosilňuje, očisťuje a dobíja. Večná energia pre vaše zdravie a vitalitu na domáce použitie.

Lotosterapia SU syndróm chronickej únavy. Terapia zostavená pre ľudí, ktorí majú problém s nedostatkom energie, majú fyzickú alebo psychicky náročnú prácu a bojujú s únavou a vyčerpanosťou. Posilňuje celkovú regeneráciu, imunitu, lymfatický a nervový systém, vitalitu, psychickú a fyzickú odolnosť, obnovuje bunkovú komunikáciu, dodáva potrebnú energiu. Pomáha riešiť problémy u ľudí s diagnózou syndrómu chronickej únavy, vie ich ponížiť alebo úplne odstrániť, uvolniť prvotnú príčinu. Očisťuje, detoxikuje organizmus od škodlivých látok, odstraňuje škodlivé pôsobenie žiarenia na ľudské telo od používania mobilu, wi-fi, PC, elektromagnetizmu.

Terapia nie je vhodná pre ľahké stavy únavy, dáva veľa energie a človek sa počas noci nevyspi. Terapia pôsobí počas spánku a môže sa používať aj počas dňa. Je príjemná pomáha pri zaspávaní, uvoľňuje telo, myseľ, zmierňuje fyzickú stuhlosť pri rannom vstavaní.

Lotosterapia vitalita a zdravie pre tých, ktorí chcú naplno žiť.

Július a Vladimíra Lotoscentrum a Lotosminerály.

Lotosterapia SU – únava

Komentáre

O nás

Sme ľudia zaoberajúci sa duchovnou činnosťou, prácou s energiami, spoznávaniu zemských ako aj vesmírnych zákonitostí.

V roku 2007 sme založili Lotoscentrum, v ktorom sa venujeme poradenstvu, kontaktom s anjelskými bytosťami, bytosťami astrálneho sveta, očisťovaniu, spriechodňovaniu energií, liečeniu, diagnostike.

Svoj život sme zasvätili predovšetkým učeniu, odovzdávaniu duchovného poznania od základov až po vysoké duchovné poznanie.

Najnovšie články

Sledujte nás

Kontaktujte nás

Radi zodpovieme vaše prípadné otázky.