Lotosterapia B – bolesť

Lotosterapia B – bolesť

Zmes vybraných minerálov, ktoré sú aktivované liečivou energiou. Liečivá energia účinok minerálov zosilňuje, očisťuje a dobíja. Večná energia pre vaše zdravie a vitalitu na domáce použitie.

Lotosterapia B – bolesť a zápal, určená pre ľudí, ktorí mávajú pravidelne bolesti a zápaly v organizme. Pomáha pri chronických stavoch, reumatizme, dne, arttritíde, artróze, degeneratívnych ochoreniach pohybového aparátu. Posilňuje a regeneruje nervový systém tela, upokojuje, uvoľňuje svalové napätie, tlak a kŕče, zmierňuje chronické stavy, opuchy. Posilňuje imunitný systém, uvoľňuje bolesť a zmierňuje zápalové procesy v organizme pri ochoreniach, úrazoch a po operáciách. Očisťuje a detoxikuje organizmus, regeneruje a posilňuje samoliečebné procesy v tele. Dodáva energiu a posilňuje vitalitu. Zmierňuje škodlivé pôsobenie žiarenia na ľudské telo od používania mobilu, wi-fi, PC, elektromagnetizmu.

Terapia pôsobí počas spánku. Je príjemná pomáha pri zaspávaní, uvoľňuje telo, myseľ, zmierňuje fyzickú stuhlosť pri rannom vstavaný.

Lotosterapia vitalita a zdravie pre tých, ktorí chcú naplno žiť.

Július a Vladimíra Lotoscentrum

Lotosterapia B – bolesť

Komentáre

O nás

Sme ľudia zaoberajúci sa duchovnou činnosťou, prácou s energiami, spoznávaniu zemských ako aj vesmírnych zákonitostí.

V roku 2007 sme založili Lotoscentrum, v ktorom sa venujeme poradenstvu, kontaktom s anjelskými bytosťami, bytosťami astrálneho sveta, očisťovaniu, spriechodňovaniu energií, liečeniu, diagnostike.

Svoj život sme zasvätili predovšetkým učeniu, odovzdávaniu duchovného poznania od základov až po vysoké duchovné poznanie.

Najnovšie články

Sledujte nás

Kontaktujte nás

Radi zodpovieme vaše prípadné otázky.