Lotosterapia S – spánok

Lotosterapia S – spánok

Zmes vybraných minerálov, ktoré sú aktivované liečivou energiou. Liečivá energia účinok minerálov zosilňuje, očisťuje a dobíja. Večná energia pre vaše zdravie a vitalitu na domáce použitie.

Lotosterapia S – spánok je určená pre všetkých, ktorí majú problém so spánkom. Upokojuje, uvoľňuje svalové a nervové napätie, prebytočne emócie, pocity, myšlienky. Prináša odpočinok, zmierňuje celkovú únavu, stres, psychické, emočné, citové a myšlienkové napätie. Posilňuje imunitný systém, pomáha pri syndróme vyhorenia. Očisťuje a detoxikuje organizmus, posilňuje celkovú odolnosť voči pôsobeniu škodlivého žiarenia mobilu, tabletu, PC, wi-fi, elektromagnetizmu a negatívnych geopatogénnych zón. Terapia pôsobí počas spánku. Je príjemná pomáha pri zaspávaní, uvoľňuje telo, myseľ, prehlbuje spánok, zmierňuje fyzickú stuhlosť pri rannom vstavaný.

Lotosterapia vitalita a zdravie pre tých, ktorí chcú naplno žiť.

Július a Vladimíra Lotoscentrum a Lotosminerály

Lotosterapia S – spánok

Komentáre

O nás

Sme ľudia zaoberajúci sa duchovnou činnosťou, prácou s energiami, spoznávaniu zemských ako aj vesmírnych zákonitostí.

V roku 2007 sme založili Lotoscentrum, v ktorom sa venujeme poradenstvu, kontaktom s anjelskými bytosťami, bytosťami astrálneho sveta, očisťovaniu, spriechodňovaniu energií, liečeniu, diagnostike.

Svoj život sme zasvätili predovšetkým učeniu, odovzdávaniu duchovného poznania od základov až po vysoké duchovné poznanie.

Najnovšie články

Sledujte nás

Kontaktujte nás

Radi zodpovieme vaše prípadné otázky.