Lotosterapia Z – ženy

Lotosterapia Z – ženy

Zmes vybraných minerálov, ktoré sú aktivované liečivou energiou. Liečivá energia účinok minerálov zosilňuje, očisťuje a dobíja. Večná energia pre vaše zdravie a vitalitu na domáce použitie.

Lotosterapia Z určená pre ženy. Pomáha zmierniť a uvoľniť predmenštruačný syndróm, tlak, napätie, podráždenosť pred a počas menštruácie. Urýchľuje hojenie rán po pôrode a po operačných zákrokoch. Pomáha pri ženských problémoch, menopauze, ochoreniach, zápaloch, cystách, infekciách a baktériách v pohlavných orgánoch a v močovom mechúry. Posilňuje samoliečebné procesy v tele, regeneruje reprodukčné orgány, maternicu, pošvu, vaječníky. Pomáha ženám otehotnieť, počas tehotenstva udržať a donosiť dieťa, ako aj po pôrode urýchľuje celkové zotavenie, posilňuje tvorbu mlieka pri dojčení, zmierňuje zápaly pŕs. Terapia po vysadený hormonálnej antikoncepcie vyčistí organizmus od ich vplyvu, pripravy organizmus na tehotenstvo, uvoľní bloky brániace otehotneniu. Pomáha ženám vo vyššom veku otehotnieť a donosiť zdravé deti. Počas tehotenstva sa terapia môže používať počas prvých troch mesiacoch tehotenstva.

Terapia pôsobí počas spánku. Je príjemná pomáha pri zaspávaní, uvoľňuje telo, myseľ, zmierňuje fyzickú stuhlosť pri rannom vstavaný.

Lotosterapia vitalita a zdravie pre tých, ktorí chcú naplno žiť.

Július a Vladimíra Lotoscentrum a Lotosminerály

Lotosterapia Z – ženy

Komentáre

O nás

Sme ľudia zaoberajúci sa duchovnou činnosťou, prácou s energiami, spoznávaniu zemských ako aj vesmírnych zákonitostí.

V roku 2007 sme založili Lotoscentrum, v ktorom sa venujeme poradenstvu, kontaktom s anjelskými bytosťami, bytosťami astrálneho sveta, očisťovaniu, spriechodňovaniu energií, liečeniu, diagnostike.

Svoj život sme zasvätili predovšetkým učeniu, odovzdávaniu duchovného poznania od základov až po vysoké duchovné poznanie.

Najnovšie články

Sledujte nás

Kontaktujte nás

Radi zodpovieme vaše prípadné otázky.