Hypersten

Hypersten

Trieda: Kremičitan / Pyroxen / T= 5-6 / H= 3,5-4 / Zloženie: (Mg, Fe)2Si2O6

Čakra: tretie oko

Minerál, ktorý sa nachádza aj v meteoritoch, prináša v sebe posolstvo dávnych dôb. Posilňuje zodpovednosť, analytické a logické myslenie, nadhľad, otvorenosť. Harmonizuje pravú a ľavú mozgovú hemisféru. Pomáha prijať kritiku, zosilniť a objaviť strach, negatívne vlastnosti a zlozvyky. Nastavuje zrkadlo vlastných nespracovaných emócii, pocitov a myšlienok. Posilňuje energiu, stabilitu, istotu v živote, vyrovnanosť, sebaúctu, pomáha prijať a pochopiť sám seba. Uvoľňuje napätie, podráždenosť, nepokoj, pomáha prekonať ostych, vyjadriť emócie, presadiť vlastný názor. Posilňuje meditácie, duchovnú a mimozemskú komunikáciu, pomáha pri hľadaní odpovedí, v prijatí a riešení karmických podlžností, napomáha nahliadnuť do minulých životov a poučiť sa z chýb. Duchovne vyspelým ľuďom prináša kozmické vedomie.

Upozornenie: je citlivý na priame slnečné svetlo

Voda z minerálu: nepoužíva sa

Očista: modlitba, zem, Nabíjanie: mesačné svetlo, nepriame slnečné svetlo

Náleziská: Kanada, Island, USA, Nórsko, Anglicko, Grónsko, Švédsko, Česko, India, Austrália

Július a Vladimíra Lotoscentrum a Lotosmineraly

Hypersten

Komentáre

O nás

Sme ľudia zaoberajúci sa duchovnou činnosťou, prácou s energiami, spoznávaniu zemských ako aj vesmírnych zákonitostí.

V roku 2007 sme založili Lotoscentrum, v ktorom sa venujeme poradenstvu, kontaktom s anjelskými bytosťami, bytosťami astrálneho sveta, očisťovaniu, spriechodňovaniu energií, liečeniu, diagnostike.

Svoj život sme zasvätili predovšetkým učeniu, odovzdávaniu duchovného poznania od základov až po vysoké duchovné poznanie.

Najnovšie články

Sledujte nás

Kontaktujte nás

Radi zodpovieme vaše prípadné otázky.