Lotosterapia R – regenerácia

Lotosterapia R – regenerácia

Zmes vybraných minerálov, ktoré sú aktivované liečivou energiou. Liečivá energia účinok minerálov zosilňuje, očisťuje a dobíja. Večná energia pre vaše zdravie a vitalitu na domáce použitie.

Lotosterapia R je pre ľudí, ktorí potrebujú posilniť regeneráciu organizmu po ochoreniach, úrazoch, operáciách. Skracuje dobu liečenia bežných a infekčných ochorení. Podporuje tvorbu bielych krviniek, posilňuje organizmus, imunitný a nervový systém, samoliečebné procesy v organizme. Regeneruje bunky po ožarovaní, chemoterapii, liečení liekmi pri bežných ako aj závažných ochoreniach. Spolu s očistnou terapiou sú výbornými pomocníkmi pri liečení rakoviny, leukémie, mozgovej mŕtvici, ochoreniach srdca. Terapia pôsobí počas spánku. Je príjemná pomáha pri zaspávaní, uvoľňuje telo, myseľ, zmierňuje fyzickú stuhlosť pri rannom vstavaný.

Pri rehabilitáciách, poúrazových a pooperačných stavoch, zmierňuje bolesť, urýchľuje obnovu poškodených tkanív, svalov a kosti. Regeneruje poškodené bunky a posilňuje celkovú odolnosť voči pôsobeniu škodlivého žiarenia mobilu, tabletu, PC, wi-fi, elektromagnetizmu a negatívnych geopatogénnych zón.

Lotosterapia vitalita a zdravie pre tých, ktorí chcú naplno žiť.

Július a Vladimíra Lotoscentrum a Lotosmineraly

Lotosterapia R – regenerácia

Komentáre

O nás

Sme ľudia zaoberajúci sa duchovnou činnosťou, prácou s energiami, spoznávaniu zemských ako aj vesmírnych zákonitostí.

V roku 2007 sme založili Lotoscentrum, v ktorom sa venujeme poradenstvu, kontaktom s anjelskými bytosťami, bytosťami astrálneho sveta, očisťovaniu, spriechodňovaniu energií, liečeniu, diagnostike.

Svoj život sme zasvätili predovšetkým učeniu, odovzdávaniu duchovného poznania od základov až po vysoké duchovné poznanie.

Najnovšie články

Sledujte nás

Kontaktujte nás

Radi zodpovieme vaše prípadné otázky.