Obelisk

Obelisk

Štvorboký ihlan zakončený pyramídou. V súčastnosti mu pripisujú, že je symbolom moci. V minulosti v Egypte obelisky vztyčovali za účelom energetickým. Pre egypťanov symbolizoval energiu, prepojenie neba a zeme, veľmi dobre poznali pôsobenie energie a vedeli ju využiť vo svoj prospech. Chrámy stavali na silných energetických bodoch a túto energiu dokázali ešte zosilniť, aby pôsobila v celom chráme rozmiestnením obeliskov. Cez obelisky odrušili negatívne pôsobenie geopatogénnych zón a naviac posilnili pozitívne pôsobenie energií v celom chráme. Doteraz sú tieto energie v určitých chrámoch veľmi dobre cítiť. Väščiu časť obeliskov z chrámov rozkradli, mnohé sú zničené, a tak pôsobenie energií nie je také silné ako v minulosti, kde s touto energiou dokázali pracovať, používať a usmerňovať. Ktoré sú to chrámy a miesta zámerne neuvádzame, ten kto má schopnosti si ich nájde.

Július a Vladimíra Lotoscentrum a Lotosmineraly

Obelisk

Komentáre

O nás

Sme ľudia zaoberajúci sa duchovnou činnosťou, prácou s energiami, spoznávaniu zemských ako aj vesmírnych zákonitostí.

V roku 2007 sme založili Lotoscentrum, v ktorom sa venujeme poradenstvu, kontaktom s anjelskými bytosťami, bytosťami astrálneho sveta, očisťovaniu, spriechodňovaniu energií, liečeniu, diagnostike.

Svoj život sme zasvätili predovšetkým učeniu, odovzdávaniu duchovného poznania od základov až po vysoké duchovné poznanie.

Najnovšie články

Sledujte nás

Kontaktujte nás

Radi zodpovieme vaše prípadné otázky.