Knihy

Lotoscentrum Július a Vladimíra Vám prinášajú stručné recenzie vybraných kníh. Vyberáme len tie, ktoré sú z nášho pohľadu prínosom pre ľudstvo. Informácie o ďalších knihách budú postupne pribúdať.

Radikálne vyliečenie

Kniha, ktorá nesmie chýbať v žiadnej domácnosti. Radikálne vyliečenie od Kelly A. Turner, PhD. špecialistky na onkológiu je svetovým bestsellerom. Je úžasným počinom napísať knihu o liečení rakoviny alternatívnym spôsobom, urobiť výskum toho, čo dávno liečitelia vedia a praktizujú na to, aby pomáhali ľudom zbaviť sa závažných ochorení, a to bez chemoterapie, ožarovania a iných agresívnych postupov. Výborná a pravdivá kniha, čo môžeme z vlastnej a dlhoročnej praxe liečiteľov potvrdiť. Kniha popisuje deväť kľúčových faktorov, ktoré vedú k úplnému vyliečeniu rakoviny. Popisuje príbehy ľudí, a to, čo ich viedlo k alternatívnym spôsobom liečenia. Kniha je ideálna pre každého chorého ako aj zdravého človeka, každý si v nej nájde to, čo potrebuje. V kombinácii s Lotosterapiou sú výsledky ešte úžasnejšie.

Rozhovory s Bohom

Neale Donald Walsch napísal úžasné knihy Rozhovory s Bohom. V odpovediach nachádzame skutočnú pravdu o svete, zmysle života o ľudskej povahe, vzťahoch, rodine, láske, o Bohu. Knihy sú napísané formou otázok autora a odpovede prichádzajú od Boha. Odpovede sú často jednoduché, ľahko pochopiteľné, ale sú aj také, ktoré sú určené na zamyslenie a pre usmernenie duchovne vyspelých bytosti. V štyroch častiach postupne rozoberá problémy, ktoré trápia človeka, otázky, na ktoré dávno hľadáme odpovede. Knihy odporúčame každému kto sa vydal na duchovnú cestu.

Vlnový efekt

Odporúčame do pozornosti výbornú knihu od liečiteľky Anne Jonesovej Vlnový efekt. Kniha o duchovnej ceste jednoduchým spôsobom prináša poznanie o láske, šťastí a harmónii. Ideálna pre každého kto sa vydal na duchovnú cestu lásky.

Liečenie minerálmi

Kniha Liečenie minerálmi vydavateľstvo Slovart poradí, ako si vybrať vhodný minerál, ako ho očistiť, nabiť, používať, pripraviť z neho vodu. Obsahuje popis 220 minerálov a farebnú obrazovú prílohu, 248strán v slovenskom jazyku. Popisuje pôsobenie minerálov na telo, psychiku ako aj duchovnú oblasť. Kniha je aktuálne dostupná v elektronickej podobe. Autori knihy Július a Vladimíra Lotoscentrum.

Boh odkazuje svetu: pochopili ste ma úplne zle

Ďalšia kniha od Donalda Walscha jednoducho a na príkladoch vysvetľuje nedorozumenia, ktoré majú ľudia voči bohu. Je určená všetkým, ktorí hľadajú odpoveď na otázku prečo, hľadajú to, čo je správne, chcú pochopiť boha, zmysel života. Kniha od základu mení pohľad na zaužívané dogmy a presvedčenia, ktoré nám stáročia podávajú rôzne náboženstvá sveta.

Hermetizmus

Kniha Hermetizmus je výborné dielo od autora Jaromíra Kozáka. Hermetizmus je v súčastnosti považovaní za filozofiu pre nepochopenie jeho vyššieho zmyslu. Hermetizmus predstavuje vysoké duchovné poznanie starého Egypta. Z tohto rozvinutého a dokonale prepracovaného duchovného učenia sa zachovali len útržky, ale napriek tomu nám prináša hlboké poznanie a smerovanie životnej cesty. Kniha nie je určená na jedno prečítanie, ale na štúdium a zapojenie vyšších foriem vedomia.

Páter Pio

Životopisná kniha od Johna A. Schuga o Pátrovi Piovi duchovnom majstrovi, ktorý zasvätil svoj život bohu, žil v talianskom meste San Giovanni Rotonda ako kapucín. Bol známy tým, že sa mu na tele zjavili stigmy krvácajúce rany Ježiša Krista. Mal duchovné schopnosti, komunikoval s anjelmi, duchovnými majstrami, bohom, poznal hriechy ľudí. Svojou vierou uzdravoval a za svojho života dokázal pomôcť veľkému množstvu ľudí. Kniha prináša pútavé a poučné čítanie o veľkom človeku.

Zasvěcení

Keď preskočíme prvých sto strán tak kniha prináša pútavý pohľad do histórie Egypta, popisuje jeho vyspelosť, lekárske schopnosti, ktorými disponovali, vyspelé duchovné učenie. Výborne dielo autorky Elisabeth Haich. Záverečný citát z knihy hovorí za všetko: ,, Já jest život a jediná skutečnosť a kdo je zasvěcen do Já, což znamená, že sám sebe dokonale poznal, miluje vše a všechny stejně, protože je s nimi jedno“

Tajemství pyramid

Kniha prináša základy poznania pôsobenia pyramidálnej energie ako aj iných tvarových žiaričov. Autor Chalil El Hakim popisuje pôsobenie energie pyramídy na človeka, potraviny, minerály, možnosti využitia, návod na zostrojenie pyramídy.

Knihy

Komentáre

O nás

Sme ľudia zaoberajúci sa duchovnou činnosťou, prácou s energiami, spoznávaniu zemských ako aj vesmírnych zákonitostí.

V roku 2007 sme založili Lotoscentrum, v ktorom sa venujeme poradenstvu, kontaktom s anjelskými bytosťami, bytosťami astrálneho sveta, očisťovaniu, spriechodňovaniu energií, liečeniu, diagnostike.

Svoj život sme zasvätili predovšetkým učeniu, odovzdávaniu duchovného poznania od základov až po vysoké duchovné poznanie.

Najnovšie články

Sledujte nás

Kontaktujte nás

Radi zodpovieme vaše prípadné otázky.