Lepidolit

Lepidolit

Krásny minerál fialovej farby, veľa ľudí ho nepozná aj keď jeho účinky sú výnimočné. Najkrajšie kúsky pochádzajú z Brazílie, ťaží sa aj JAR a nájsť ho môžeme aj na Slovensku. Obsahuje prírodné lítium, výborne upokojuje, zmierňuje bolesti hlavy, migrény, depresie. Jeho účinok je rýchly, spoľahlivý aj pri veľkom psychickom vypätí a strese. Účinne pomáha ľuďom, ktorí sa nedokážu uvoľniť a pri chronických stavoch. Výborné je na tom, že nemá vedľajšie účinky, neotupuje zmysly, ale naopak čistí hlavu, posilňuje bystrosť a vnímavosť. Minerál spoľahlivo nahradí užívanie antidepresív pri ľahkých až stredných problémoch. Potrebné je len určiť si správnu veľkosť a ta sa pochybuje od par desiatok gramov až po niekoľko kilogramov. Výborne pomáha študentom v učení a pri skúškach. Minerál stačí mať pri sebe v podobe prívesku, náramku, placky vo vrecku. Doma je lepšie mať väčší kus na pôsobenie v priestore. Očisťuje a ochraňuje od škodlivého pôsobenia elektrosmogu, žiarenia mobilov, wi-fi a pod. Keď je najhoršie stačí minerál zobrať do ruky a účinok sa dostaví do pár minút. Umiestnili sme do MŠ 14kg lepidolit a 6kg skoryl, výsledok deti boli pokojnejšie, sústredenejšie, zlepšil sa celkový zdravotný stav detí. Minerál je vhodný na každodenné použitie pre všetkých, deti, dospelých aj zvieratá.

Viacej informácií o lepidolite v našej knihe Liečenie minerálmi. Veľa zážitkov s lepidolitom prajú Július a Vladimíra Lotosmineraly a Lotoscentrum.

Lepidolit nájdete v našej ponuke na www.lotosmineraly.sk

Fotografie

Lepidolit

Komentáre

O nás

Sme ľudia zaoberajúci sa duchovnou činnosťou, prácou s energiami, spoznávaniu zemských ako aj vesmírnych zákonitostí.

V roku 2007 sme založili Lotoscentrum, v ktorom sa venujeme poradenstvu, kontaktom s anjelskými bytosťami, bytosťami astrálneho sveta, očisťovaniu, spriechodňovaniu energií, liečeniu, diagnostike.

Svoj život sme zasvätili predovšetkým učeniu, odovzdávaniu duchovného poznania od základov až po vysoké duchovné poznanie.

Najnovšie články

Sledujte nás

Kontaktujte nás

Radi zodpovieme vaše prípadné otázky.